Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών (ΤΜΑΜ/ΠΠ) σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ/ΠΠ), του Πανεπιστημίου Πατρών, προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης Ενεργειακών Επιθεωρητών, ως επίσημος φορέας εκπαίδευσης (www.ypeka.gr). Η παρακολούθηση σχετικών προγραμμάτων είναι προϋπόθεση για την Ένταξη στο Μητρώο των Μόνιμων Ενεργειακών Επιθεωρητών, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Π.Δ. 100/2010 (ΦΕΚ 177 Α΄) και της σχετικής ΚΥΑ «Εκπαίδευση και εξεταστική διαδικασία Ενεργειακών Επιθεωρητών» (ΦΕΚ 2406 Β΄).

 

Η επόμενη σειρά εκπαίδευσης θα περιλαμβάνει, τα υποχρεωτικά μαθήματα για

• Ενεργειακούς Επιθεωρητές Κτιρίων

• Ενεργειακούς Επιθεωρητές Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης

• Ενεργειακούς Επιθεωρητές Εγκαταστάσεων Κλιματισμού

και θα πραγματοποιηθεί μόλις συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών.

 

Τα μαθήματα διδάσκονται τρείς μέρες ανά εβδομάδα, σε 4ωρες ή 5ωρες ενότητες, απογεύματα (μετά τις 17:00) τις καθημερινές και το πρωί του Σαββάτου για τις ανάγκες της πρακτικής άσκησης. Οι εγγραφές παραμένουν ανοικτές. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στην οποία θα φαίνονται οι ενότητες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Ο χρόνος υποβολής αποτελεί κριτήριο προτεραιότητας. Μόλις συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών, θα ενημερωθούν για την ένταξή τους σε συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και θα κληθούν να εγγραφούν. Για την εγγραφή απαιτείται προκαταβολή άνω του 30% του κόστους συμμετοχής, σε τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ/ΠΠ. Κατά την εγγραφή θα λάβουν τον αριθμό πρωτοκόλλου που είναι απαραίτητος για την υποβολή Αίτησης Ένταξης στο Μητρώο των Μόνιμων Ενεργειακών Επιθεωρητών (www.buildingcert.gr). Μετά το τέλος της εκπαίδευσης και την αποπληρωμή του κόστους συμμετοχής οι εκπαιδευόμενοι (εφ’ όσον έχουν παρακολουθήσει άνω του 85% των υποχρεωτικών μαθημάτων) θα λάβουν σχετική Βεβαίωση Επαρκούς Παρακολούθησης για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις του ΤΕΕ.

 

 

Επικοινωνία: E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , τηλ.: 2610 96 94 10, 2610 99 66 39